Aannemersbedrijf Habets en Zonen

Over ons

Aannemersbedrijf Habets & Zonen is actief voor de particuliere sector en het bedrijfsleven in Nederland, België en Luxemburg. De Basis van onze organisatie ligt in de jaren ervaring en kennis die is opgedaan in de jaren voordat Habets & Zonen in 1991 van start is gegaan.

Vanaf de start zijn er diverse diensten en disciplines toegevoegd aan onze organisatie omdat een brede inzetbaarheid gecombineerd met flexibiliteit en continuïteit tegenwoordig de sleutelwoorden zijn.

Het grote aantal disciplines en expertises die Habets & Zonen biedt, maakt onze organisatie voor menige opdrachtgever een uitstekende partner voor projecten waar meerdere disciplines “onder een dak” samen komen.

Zeker in een tijd waarin opdrachtgevers kiezen voor een totaaloplossing steeds sterker wordt, kan op de expertise en engineeringcapaciteit van Habets & Zonen een beroep worden gedaan.

Aannemersbedrijf Habets & Zonen staat garant voor authentiek vakwerk van vroegere tijden vervaardigd met duurzame en hoogwaardige materialen van vandaag.

Aannemersbedrijf Habets & Zonen staat garant voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.